Google Ads (SEA)

Adverteren via Google

Is uw bedrijf momenteel onvoldoende zichtbaar op Google? Zonde! Google is namelijk dé grootste online zoekmachine ter wereld en daardoor om op te adverteren. Verzeker uzelf van een goede positie binnen de zoekresultaten van Google doormiddel van Google Ads. Onze SEA-specialisten helpen u graag aan meer verkeer naar uw website, online conversie en winkelbezoeken. Vaak missen ondernemers zelf de tijd of kennis om druk bezig te zijn met gerichte advertenties op Google. Daar springen wij maar al te graag bij met onze expertise!

Wat is Google Ads?

Zoekmachines, we kunnen tegenwoordig niet meer zonder. Maar wat is het doel van een zoekmachine? Net zoals een bibliotheek zit het internet ook vol met informatie. Het doel van dergelijke zoekmachines is dan ook om aan de hand van zoekopdrachten relevante informatie te tonen zoals: websites, producten, diensten en locaties.

Google is verreweg de grootste online zoekmachine. Met maar liefst 5.6 miljard zoekopdrachten per dag is dit platform goed voor zo’n 92% van alle zoekopdrachten wereldwijd. Wanner de consument iets wilt doen, kopen of ergens heen wil, zoeken ze eerst op Google naar de mogelijkheden. Google Ads maakt het mogelijk om uw advertentie(s) te weergeven op het moment wanneer iemand zoekt naar producten, diensten of services gelijk aan die van u.

Of het nu op desktop of mobiel is, een advertentie via Google Ads op het juiste moment kan waardevolle klanten opleveren!

✔︎ Snel & effectief resultaat!

✔︎ Gericht targeten binnen uw doelgroep!

✔︎ Volledige controle over uw budgetten!

✔︎ Toegang tot een enorme hoop aan data!

Waarom adverteren met Google Ads?

Gezien het feit dat Google verregaand de meest gebruikte zoekmachine ter wereld is. Brengen advertenties via dit platform voldoende voordelen met zich mee om dit structureel mee te nemen in uw marketingplannen.

Google Ads zijn zeer dynamisch, waardoor u vanaf het moment van inzetten vrijwel direct zichtbaar bent bovenaan de zoekresultaten. Omdat betaalde advertenties bovenaan de pagina getoond worden. Staat u altijd hoger in de ranglijsten dan concurrenten die hoger dan u scoren met organische resultaten (SEO).

Een leuke aanvulling van Google Ads is de mogelijkheid om uw advertentie opnieuw te tonen aan personen die uw website weleens eerder hebben bezocht. Remarketing zoals dat heet! Zo worden consumenten weer even aan uw bedrijf, producten en/of diensten herinnerd. De resultaten hiervan zijn pertinent!

Wist u dat?

Google Ads gedurende verschillende situaties van het beslissingsproces in de customer journey relevant zijn? Daarnaast zorgt een zorgvuldig samengestelde combinatie van advertenties (zoals Google Ads, social mediadisplay advertising) op diverse kanalen ervoor dat u gedurende de gehele customer journey zichtbaar blijft bij de beoogde doelgroep!

Hoe gaan onze specialisten te werk?

Voor het succesvol uiteenzetten van een goede Ads campagne op Google dient men over de nodige kennis te beschikken. Om u goed op weg te helpen doorlopen we samen met uw organisatie een aantal stappen. Onder het genot van een kopje koffie of een telefonisch gesprek maken wij kennis met u en bespreken we gezamenlijk de juiste strategie.

Na onze brainstormsessie gaan we aan de slag om uw Google Ads campagne in te richten. Research speelt daarbij een belangrijke rol. We kijken naar de markt, concurrentie en interesses van uw doelgroep. Hierdoor hebben we een nóg beter beeld om uw product, dienst of branche aan te bieden via relevante trefwoorden!

Zodra de Ads on-air zijn gegaan begint de beheerfase. In deze fase is het een kwestie van monitoren, optimaliseren en bijsturen. Zo blijven de search advertenties scherp en halen wij het uiterste uit uw advertentiebudget.

Maandelijks ontvangt u een rapportage van alle Google Ads campagnes die draaien met de nodige toelichting. Zo blijft alles overzichtelijk en heeft u inzicht op wat de resultaten van uw Google Ads zijn.

Tot slot doorlopen wij de gehele campagne met u aan het einde. Zo kunnen onze specialisten u adviseren en evalueren hoe de advertenties hebben gepresteerd!

Uw Google Ads overal zichtbaar!

Bent u op zoek naar dé geschikte partner voor uw Google Ads en wilt u precies uw doelroep effectief bereiken? Vraag advies aan één van onze adviseurs en ontdek op welke manier u het beste rendement kunt halen uit uw Ads!

Tarieven

Google Ads basic
€199,-Eenmalige opzetkosten €149,-
 • Ads in search-netwerk
 • Keyword onderzoek
 • Trendanalyse
 • Inrichten en optimaliseren Ads
 • Monitoren campagneresultaten
 • 1 - 5 campagnes
 • Maximaal 10 zoekwoorden
 • Iedere maand een rapportage
 • Evaluatie & advies
Google Ads premium
€299,-Eenmalige opzetkosten €249,-
 • Ads in search-netwerk
 • Keyword onderzoek
 • Trendanalyse
 • Inrichten en optimaliseren Ads
 • Monitoren campagneresultaten
 • 5 - 10 campagnes
 • Maximaal 20 zoekwoorden
 • Iedere maand een rapportage
 • Evaluatie & advies

*Alle bovengenoemde bedragen zijn per maand, exclusief BTW en advertentiebudget.

Advies op maat

Bel met onze accountmanagers via 085 25 00 070 of vul het formulier in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
19 + 7 = ?
Enter the equation result to proceed
Menu