Busreclame

Uw mediacampagne – Wij creëren content en bereik

Busreclame

Streek- en stadsbussen zijn 7 dagen in de week, ruim 13 uur per dag in beweging op alle lijnen in uw regio. Hierdoor is een busreclame dé ideale manier van adverteren voor het vergroten van naamsbekendheid, het werven van nieuwe leden, aankondigen van shows/evenementen of open dagen en het promoten van een nieuwe product of dienst. Doordat bussen in omvang zeer groot zijn en de mogelijkheid bieden om grote reclame uitingen te presenteren. Worden advertenties op bussen zeer dominerend zichtbaar in het straatbeeld.

Advies op maat

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Waarom busreclame?

De meest opvallende voertuigen op de weg zijn de voertuigen van het openbaar vervoer. Omdat bussen op alle lijnen binnen een regio rijden en niet vast zitten aan een vaste lijn, wordt de advertentie dagelijks door duizenden mensen gezien op plaatsen zoals, stations, winkelstraten, ziekenhuizen, woonwijken, snelwegen en doorgaande wegen.

Het openbaar vervoer is ook nog eens onvermijdbaar op de weg, waardoor wegzappen of uitzetten geen optie is. Iedereen op straat wordt prominent geconfronteerd met deze vorm van adverteren. Overigens zijn de bussen doordat ze de gehele dag door worden ingezet op locaties waren mensen meerdere keren per dag voorbij komen. Een enorm sterke vorm van herhaal reclame.

Daarnaast rijden bussen langs point-of-sale-locaties, waardoor je doelgroep tijdens het laatste contactmoment voor zij een potentiële aankoop doen nog worden geprikkeld. Bewegende reclame wordt beter onthouden, doordat het een hogere attentiewaarde heeft. Busreclame is bij uitstek een perfect medium om in korte tijd je reclameboodschap doeltreffend over te brengen. Je advertentie wordt gezien!

Je campagne overal zichtbaar

Wil je effectief je doelgroep bereiken? Vraag advies aan één van onze media-adviseurs en ontdek op welke manier je het beste buitenreclame kan inzetten.

Kortlopende busreclame

Busreclame

Langlopende busreclame

Busreclame
Busreclame
Busreclame
Busreclame
Busreclame
Busreclame
Busreclame