Tramreclame

Uw mediacampagne – Wij creëren content en bereik

Tramreclame

Een tram campagne is een opvallende manier om je bedrijf, product, actie of evenement te presenteren aan een groot publiek. Zo vergroot je naamsbekendheid, werft nieuwe leden of promoot een nieuw product. De uiting van je reclame is te zien op beide zijde van de tram. Je kunt kiezen voor het beplakken van een gehele tram of een gedeelte van de tram. Tramreclame is vanwege haar omvang en dynamiek een unieke vorm van Buitenreclame. Uw mediacampagne biedt dit impactvolle medium aan in alle grote steden van Nederland.

Advies op maat

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Waarom tramreclame?

Buitenreclame is overal. Om de hoek, bij de bushalte, vlak voordat je een winkel instapt en ook op elk kruispunt in de stad tref je affiches. Het is een medium dat altijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week ‘aan’ staat en daarom onvermijdelijk is. Het is dan ook bij uitstek een medium waarmee je in korte tijd ongekend veel mensen bereikt.

De meeste mensen leggen dagelijks meerdere keren dezelfde routes af; naar hun werk, hun opleiding, de supermarkt, de sportclub of het stadscentrum. Omdat Buitenreclame zo prominent aanwezig en daarmee onmisbaar is in het straatbeeld, komen mensen er ook nog eens elke dag herhaaldelijk mee in contact. Deze hoge contactfrequentie zorgt ervoor dat je boodschap beklijft. Buitenreclame is bovendien het enige medium dat zichtbaarheid biedt op zogenoemde Point-of-Sale-locaties. Daarmee geef je het laatste contactmoment met de doelgroep, vlak voor zij een potentiële aankoop doet.

Tramreclame
Tramreclame