Digitale buitenreclame

Uw mediacampagne – Wij creëren content en bereik

Digitale buitenreclame

Digitale buitenreclame, ook wel bekend als Out of Home reclame, is het oudste massamedium dat er bestaat. Het is een uitermate geschikt medium om binnen korte tijd, een grote groep mensen aan te spreken in de publieke leefruimte. Bereik focust zich geheel op de digitale variant hiervan: digitale billboards. Deze variant is helemaal van deze tijd, toekomstbestendig en ook nog eens milieubewust.

De digitale billboards van Bereik staan op strategische locaties met een groot aantal passanten. In totaal beschikt Bereik over ruim 100 digitale billboards die samen wekelijks een bereik hebben van ruim 18 miljoen passanten. Onze billboards bevinden zich langs drukbezochte wegen, binnen gemeentes en meerdere verschillende snelwegen.

Advies op maat

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Waarom digitale buitenreclame?

Een uiting wordt telkens 6 seconden weergegeven. Dit gebeurt zo’n 800 keer per dag. Dit betekent dat de uiting wekelijks 5.600 keer zichtbaar is voor het passerende verkeer. Je profiteert hiermee van de kracht van herhaling!

Flexibel inzetbaar

Digitale billboards zijn flexibel inzetbaar. Je kunt hier voor een lange tijd een naamsbekendheidscampagne op draaien of een korte actie, evenement of vacature mee promoten. Door de flexibiliteit van dit medium, kun je gemakkelijk inspelen op jouw doelgroep. Plaats een uiting op de locatie(s) waar jouw klanten zich begeven. Speel in op het moment van de dag, de weersomstandigheden of op een bepaalde actualiteit. Zo sluit de uiting nog meer aan bij jouw doelgroep. Voor iedere ondernemer is er een mooie en impactvolle campagne te realiseren, zowel op lokaal-regionaal niveau als landelijk.

24/7 Zichtbaar

Met de inzet van onze digitale billboards vergroot jij je bereikwijdte en breng je de marketing- en communicatiedoelstellingen sneller dichterbij. Doordat de passant wekelijks meerdere malen dezelfde route aflegt, zien zij vaak de uiting. Dit heeft als effect dat de passant bewust en onbewust meermaals de boodschap meekrijgt. Hierdoor gaat de passant sneller over tot actie.

Kennismaken?

Helaas is niet elke digitale oplossing zomaar te kopiëren. Elke organisatie is anders en daarom werken we met een stappenplan om onze doelstellingen te bereiken. Alleen op deze manier kunnen we zorgen voor een juiste en resultaatgerichte strategie.

Ik hoop dat we je een beetje nieuwsgierig hebben gemaakt. We kunnen nog veel meer vertellen tijdens een vrijblijvend kopje koffie. Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Digitale buitenreclame
Digitale buitenreclame
Digitale buitenreclame