Digitale oplossingen

Digitale oplossingen

Digitale oplossingen zijn cruciaal voor je bedrijfsproces. De wensen en technische oplossingen worden steeds complexer. Systemen werken niet prettig samen en je bent veel tijd kwijt aan het bijhouden van je website, webshop, CRM, marketing en administratie. Om dit proces te vereenvoudigen maak je vaak gebruik van verschillende programma’s. Waarschijnlijk zijn dit standalone systemen die niet volledig samenwerken.

Automatiseren is het sleutelwoord om bedrijfsprocessen te verbeteren, te optimaliseren en vooral te versnellen. Maar hoe doe je dat? Uw mediacampagne helpt je met het ontwikkelen van digitale oplossingen. Wij zorgen ervoor dat alle systemen goed met elkaar gaan communiceren. Ook kunnen we een nieuw platform ontwikkelen die volledig past binnen je huidige werkstructuur. Wij bieden oplossingen voor web, app en desktopapplicaties.

Hoe gaan we te werk?

Uiteraard gaan we eerst vrijblijvend in gesprek om alle huidige bedrijfsprocessen in kaart te brengen. Hierdoor komen we te weten hoe je bedrijf in elkaar steekt en welke digitale oplossingen nodig zijn om je wensen te realiseren. Aan de hand van dit gesprek krijgen we een duidelijk beeld van je organisatie en beperken we ons tot de kern.

Vervolgens gaan wij aan de slag om diverse oplossingen te bedenken voor je digitale problemen. Welke processen gaan we automatiseren zodat je organisatie klaar is voor de toekomst. Omdat het vaak een complexe materie is proberen we alles zo goed mogelijk te onderbouwen. En dan…

YES! We mogen aan de slag

Tijdens het ontwikkelingsproces proberen we je zoveel mogelijk te betrekken om aan alle verwachtingen te kunnen voldoen. Dit doen we door tussentijdse evaluaties en kwaliteitscontroles. Zodra alles is afgerond vindt de oplevering plaats. Stap voor stap nemen we alles met je door. Eventueel kunnen we ook voor meerdere gebruikers een training organiseren. Voor technische ondersteuning en het onderhouden van de applicatie kan er een onderhoudscontract worden afgesloten, waarbij er verschillende SLA (Service Level Agreement) mogelijkheden zijn.

Marketing

Bij de ontwikkeling van een website, webshop, App of platform is het belangrijk dit goed binnen je doelgroep onder de aandacht te brengen. Uw mediacampagne is een full-service mediabureau voor zowel online als offline reclame. Van reclame op de radio tot billboards langs de snelweg, van posts op social media platforms als Facebook, LinkedIn, Twitter tot een display campagne op populaire sites zoals de Telegraaf, AD en Nu.nl Ook promotie video’s via onder andere YouTube behoren tot de mogelijkheden. Samen kunnen we de juiste doelgroep bepalen door een marktanalyse uit te voeren en vervolgens een strategisch marketingplan op te stellen.

Kennismaken?

Helaas is niet elke digitale oplossing zomaar te kopiëren. Elke organisatie is anders en daarom werken we met een stappenplan om onze doelstellingen te bereiken. Alleen op deze manier kunnen we zorgen voor een juiste en resultaatgerichte strategie.

Ik hoop dat we je een beetje nieuwsgierig hebben gemaakt. We kunnen nog veel meer vertellen tijdens een vrijblijvend kopje koffie. Vul het onderstaande contactformulier in en we nemen ze spoedig mogelijk contact met je op.

Digitale oplossingen
Digitale oplossingen
Digitale oplossingen
Digitale oplossingen

Advies op maat

Bel met onze accountmanagers via 085 25 00 070 of vul het formulier in.

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
24 - 12 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan