Radiocampagne

Uw mediacampagne – Wij creëren content en bereik

Radiocampagne

Een radiocampagne is zeer effectief om je bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen bij een luisteraar. Radio heeft geen uitleg nodig want iedereen in Nederland luistert regelmatig naar de lokale, regionale of landelijke radio.

De tijd van nostalgische retro radio ligt ver achter ons en het aanbod op FM, DAB en internet is tegenwoordig enorm en zeer divers. Van nieuws tot hit radio en alles wat ertussen zit. Dankzij deze enorme variatie is het dus mogelijk om de juiste doelgroep te selecteren bij het juiste radiostation. Ideaal voor een perfecte radiocampagne.

Bereik je doelgroep met een op maat gemaakte radiocampagne. Dankzij een samenwerking met alle radiozenders kunnen wij een scherp en interessant voorstel aanbieden. Samen doorlopen we een aantal simpele stappen. Onder het genot van een kopje koffie of een telefonisch gesprek bespreken we de boodschap (USP), de juiste toon, de uitzendperiode en mogelijke deadline van de radiocampagne.

Advies op maat

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld

Klik op het logo voor info en tarieven

Waarom een radiocampagne?

Elke week luisteren er miljoenen mensen naar de radio. Deze luisteraars en dus potentiële klanten kan je in de auto, op het werk, tijdens het sporten of gewoon thuis bereiken met een doelgerichte radiocampagne. Radio is snel, flexibel en genereert een hoog bereik voor een relatief laag bedrag. Daarnaast hebben we nog 7 voordelen voor een radiocampagne op een rijtje gezet.

* Radio biedt een hoge trefkans
* Radio is doelgroepgericht
* Radio is overal en altijd
* Radio is zap bestendig
* Radio is persoonlijk
* Radio is visueel
* Radio is multi-inzetbaar en impactvol

Radiocommercial

Goede radiocommercials zijn verrassend en opvallend. De score van zo’n radiocommercial zal zeker beter zijn dan die van een standaard radiocommercial. Na het uitwerken van een concept gaan we aan de slag met de samengestelde tekst en geselecteerde voice-over. Een tekst inspreken is een vak apart. Daarom werken we met de beste professionele voice-overs, stemacteurs en stemactrices van Nederland. Zo ben je verzekerd van een professionele, heldere en doelgerichte radiocommercial.

Nadat de spot is ingesproken gaan onze editors aan de slag met het toevoegen van de juiste elementen. Wil je wel of geen muziek? Of gaan we juist voor extra geluidseffecten? Stuk voor stuk elementen die de spot de juiste sfeer kunnen meegeven. Klik hier voor meer informatie over radiocommercials.

Tarieven

Is een radiocampagne duur? Dit is misschien wel de meest gestelde vraag van allemaal. Uiteraard kan een hele grote uitgebreide campagne een flinke hap uit je marketingbudget nemen, maar toch kan je al starten met een relatief laag bedrag. Dit komt omdat het bedrag grotendeels bepaalt wordt door het maximale bereik van een radiostation. Het best beluisterde radiostation van Nederland hanteert een hogere prijs dan een willekeurig ander radiostation. Ook is het soms mogelijk om lokaal te adverteren. Hierdoor verspil je geen kostbare zendtijd in een regio waar je toch niet operatief bent.

Voor de meest voorkomende campagnes hebben we een aantal pakketten ontwikkeld. Klik hier om per radiostation de tarieven te bekijken. Heb je andere wensen? Uiteraard kunnen we ook een op maat gemaakt pakket samenstellen.

Digital Radio
Digital Radio
Digital Radio
Digital Radio