Telefooncentrale

Telefooncentrale laten inspreken?

Bent u op zoek naar telefooncentrale voor uw bedrijf? Uw mediacampagne produceert professioneel ingesproken telefoonsystemen. Denk hierbij aan voicemails, interactie voice response systemen, contact centers en keuzemenu’s. Ons creatieve team gaat graag met u in gesprek om het WOW gevoel te creëren.

Kennismaking

Samen met uw organisatie doorlopen we een aantal simpele stappen. Onder het genot van een kopje koffie of een telefonisch gesprek bespreken we de boodschap (USP), de juiste toon en voice-over.

Productieproces

Na onze brainstormsessie gaan we aan de slag met de samengestelde tekst en geselecteerde voice-over. Een tekst inspreken is een vak apart. Daarom werkt uw mediacampagne met de beste voice-overs en stemacteurs van Nederland. Zo bent u verzekerd van een professionele, heldere en doelgerichte telefooncentrale. Nadat alles is ingesproken gaan onze editors aan de slag met het toevoegen van de juiste elementen. Wilt u wel of geen muziek? Of gaan we juist voor extra geluidseffecten? Stuk voor stuk elementen die de spot de juiste sfeer kunnen meegeven.

Eindresultaat

En dan is het moment daar. De bestanden voor uw telefooncentrale zijn klaar. Uiteraard bent u de eerste die het eindresultaat mag beluisteren. Na uw goedkeuring zorgen wij dat de bestanden gebruiksklaar worden aangeleverd voor uw telefooncentrale. Mogen we binnenkort ook uw bedrijf voorzien van een stem? Een telefooncentrale is al beschikbaar vanaf 250 euro ex. BTW.

Tarieven

Basic
€250,-
  • Huis Voice-Over
  • Tekstschrijven
  • Muziek en/of soundFX
Premium
p.o.a.
  • Op maat gemaakt