Techniek College Rotterdam

360 graden campagne

Uw mediacampagne – Wij creëren content en bereik

Techniek is overal!

Techniek College Rotterdam staat bekend als een toonaangevend onderwijsinstituut dat gespecialiseerd is in technische opleidingen en trainingen. Met een breed aanbod aan programma’s en moderne faciliteiten wil het college jongeren inspireren en voorbereiden op een veelbelovende carrière in de technische sector. Uw mediacampagne verzorgd meerdere keren per jaar een 360-graden campagne om jongeren en hun ouders te bereiken en hen te informeren over de mogelijkheden van een technische opleiding.

Doelstellingen
Vergroten van de naamsbekendheid van Techniek College Rotterdam onder potentiële studenten en hun ouders/verzorgers.
Aantrekken van nieuwe studenten voor diverse technische opleidingen.
Versterken van het imago van het college als innovatief en toonaangevend in technisch onderwijs.

Radio en Spotify

Een radiocampagne is zeer effectief om je bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen bij een luisteraar. Radio heeft geen uitleg nodig want iedereen in Nederland luistert regelmatig naar de lokale, regionale of landelijke radio. Techniek College Rotterdam heeft op advies van uw mediacampagne gekozen om  NPO FunX en RTV Rijnmond gecombineerd in te zetten.

Daarnaast hebben we geadviseerd om Spotify toe te voegen aan de mediamix. Door het inzetten van de juiste targeting op het gebied van locatie, leeftijd, interesses, context en muziekgenres kunnen we vrijwel elk denkbare doelgroep bereiken en een gerichte audiocampagne samenstellen. 

TikTok en Instagram

Social media advertising is meer dan alleen een leuke post plaatsen. Ben je voldoende zichtbaar op Social media en behaal je het gewenste resultaat met je online kanalen? Ons team van experts op het gebied van social media marketing helpen je graag aan een betere naamsbekendheid, extra verkeer en meer conversie!

Dagelijks brengen scholieren veel tijd door op social media. Bijna iedere Nederlander heeft een account op één of meerdere kanalen. Hierdoor is Social Media bij uitstek een waardevol medium voor je marketingactiviteiten. Samen met de marktingafdeling van Techniek College Rotterdam hebben we een doeltreffende en krachtige campagne ontwikkeld.

YouTube

YouTube is na Google de grootste zoekmachine ter wereld. Het publiek is enorm gevarieerd en hierdoor kun je er elke doelgroep bereiken. YouTube is daarom een belangrijk onderdeel van je communicatiestrategie.

Vanzelfsprekend is het adverteren op YouTube niet gratis. Daarom is het belangrijk dat je budget op een verstandige manier ingezet wordt. Bij uw mediacampagne houden wij ons al jaren bezig met het opzetten van succesvolle online video campagnes. Wij adviseren Techniek College Rotterdam om de gemaakte content voor YouTube op een effectieve manier in te zetten.

Display advertising

Display Advertising bestaat uit beeldadvertenties en/of video uitingen op de meest bekende websites van Nederland. Vervolgens worden ze lokaal, regionaal of landelijk vertoond op de juiste apparaten. Bijvoorbeeld op een desktop pc, laptop, tablet of smartphone. Techniek College Rotterdam is tijdens de tease periode van de open dagen zichtbaar op alle belangrijke websites en apps.

Uiteraard analyseren we de doelgroep en passen deze data toe op de campagne. Op deze manier schieten we niet met hagel maar besteden we kostbaar advertentiebudget aan de juiste persoon. We brengen de boodschap bij de juiste doelgroep. Dit noemen we Targeting.

Google ads

Google is je beste vriend maar ben je hier wel voldoende zichtbaar? Google is namelijk dé grootste online zoekmachine ter wereld en daardoor zeer effectief om op te adverteren. Uw mediacampagne helpt Techniek College Rotterdam om een goede positie binnen de zoekresultaten van Google te krijgen doormiddel van Google Ads. Onze SEA-specialisten helpen met meer verkeer naar de website, online conversie en winkelbezoeken.

consent mode v2